Vezi Video

Durată de Viață 100 ani w-c-a

Durată de Viață 100 ani w-c-a

  • Cărămida aparentă CEMACON este concepută pentru clădirile din România, fiind adaptată climei, având o durată de viață de peste 100 de ani și “îmbătrânind” frumos în timp. Prin procesul specific de fabricație, beneficiind de cea mai modernă tehnologie în domeniu, se obține un produs cu durabilitate mare, cu absorbție de apă redusă și rezistență ridicată la îngheț-dezgheț.

Argilă Naturală 100% w-c-a

Argilă Naturală 100% w-c-a

  • Cărămida aparentă Cemacon este produsă din argilă sau amestecuri de argile, împreună cu alte ingrediente naturale necesare în procesul de fabricație. Selecția acestora se face în urma unui proces laborios, în laboratorul propriu, pentru a se obține proprietățile estetice și fizice dorite.

Rezistență ridicată la Îngheț–Dezgheț w-c-a

Rezistență ridicată la Îngheț–Dezgheț w-c-a

  • Selectarea atentă a argilelor folosite, obținerea unei densități mari a produsului și arderea la temperaturi de până la 1200°C permit obținerea unui grad redus de absorbție de apă și o rezistență ridicată la ciclurile de îngheț-dezgheț. Cărămizile aparente CEMACON sunt testate și validate pentru rezistența la îngheț-dezgheț în laboratoare internaționale de testare certificate.

Rezistență la Murdărie w-c-a

Rezistență la Murdărie w-c-a

  • Fațadele placate cu cărămidă aparentă nu sunt afectate de murdărie, praf și acțiunea factorilor de mediu, fiind ușor de curățat prin spălare. De asemenea, nu își pierd din culoare odată cu trecerea anilor, nu se vor deteriora necesitând înlocuire, au rezistență ridicată datorită proprietăților cărămizii aparente, necesitând minimă întreținere pe toata durata de viață.

Rezistență Mecanică w-c-a

Rezistență Mecanică w-c-a

  • Densitatea ridicată și klinkerizarea argilei conferă o rezistență foarte mare cărămizii aparente Cemacon. Indiferent de mărimea suprafeței placate, fațada va rezista atât la acțiunea factorilor naturali (ploi, grindină), cât și a altor factori externi mecanici.

Produsă cu Energie Verde w-c-a

Produsă cu Energie Verde w-c-a

  • Parte din energia necesară pentru producerea cărămizii aparente Cemacon provine din energie regenerabilă obținută în propriul parc fotovoltaic.

Amprentă de Carbon Redusă cu 90% w-c-a

Amprentă de Carbon Redusă cu 90% w-c-a

  • Cărămida aparentă Cemacon este rezultatul unui proces tehnologic eficient: consum mic de energie, productivitate ridicată și o amprentă de carbon redusă cu 90% față de plăcile de cărămidă din prima generație, obținute prin tăierea cărămizilor tradiționale pline.

Respectă principiile Economiei Circulare w-c-a

Respectă principiile Economiei Circulare w-c-a

  • Prin utilizarea eficientă a materiilor prime, reducerea deșeurilor generate în procesul de fabricație și reutilizarea acestora în rețete, cărămizile aparente CEMACON sunt fabricate având la bază principiile economiei circulare. Materiile prime utilizate pentru producerea cărămiziilor aparente CEMACON sunt selectate astfel încât acestea să fie reutilizabile și reciclabile, inclusiv ambalajele utilizate sunt din materiale reciclate, asigurându-se astfel un ciclu de producție sustenabil, precum și conservarea resurselor naturale.

Produsă în România w-c-a

Produsă în România w-c-a

  • Suntem mândri că putem aduce pe piața din România o cărămidă aparentă produsă local, în fabrica CEMACON din județul Sălaj, fiind obținută cu cea mai nouă tehnologie din Europa. Astfel, oferim un produs cu calități estetice și proprietăți mecanice deosebite la un preț extrem de accesibil.

Rețea Distribuitori

Gasește un distribuitor în zona ta

caută

Calculator necesar de cărămizi

Află cantitatea de cărămidă și mortar necesară pentru proiectul tău

calculează

Convertor volum - suprafață

Află suprafața zidită aferentă unui volum zidit dat, sau invers, volumul zidit aferent unei suprafețe zidite date

calculează
Solicită Detalii Despre Acest Produs