Comunicate

CEMACON SA este cel mai mare producător de blocuri ceramice cu capital românesc şi liderul pieței din Transilvania. Compania operează cea mai modernă şi mai mare capacitate de producție din România cu produse inovatoare, diferențiate, care aduc plus-valoare utilizatorilor, obținute la costuri de producție foarte competitive. CEMACON SA este companie listată la Bursa de Valori Bucureşti.

La CEMACON, ne-am stabilit un parcurs bazat pe o creștere durabilă și sustenabilă, în care ținem cont de un set de valori esențiale:

Construim în orice facem: Construim vise, planuri, prietenii, familii, cariere. Și ne construim pe noi înșine. Experiența ne-a învățat că mai important decât destinația, este drumul până acolo, dar și cine este alături de ține.

Suntem deschiși cu ceilalți și situațiile: Este în ADN-ul nostru să căutăm în permanență idei noi, proiecte noi, moduri noi de a face lucrurile. La CEMACON avem o paletă largă de oportunități în departamente și locații         diferite.

Prețuim energia și pasiunea: Orice construcție are nevoie de pasiunea și energia celui/celei care o înaltă pentru a transpune un plan/o idee de pe o planșă în ceva care să servească viselor și aspirațiilor oamenilor.

Ne place să ne simțim bine împreună: Credem că ceea ce facem este serios. Dar asta nu înseamnă că trebuie să fim mereu formali sau preocupați. Prețuim timpul petrecut împreună.


Echipa de Management isi asumă îmbunătaţirea continuă a Sistemului de Management Integrat Calitate-Mediu-Sanatate si Securitate Ocupatională in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015 si SR ISO 45001:2018 și şi-a propus urmatoarele obiective strategice:

    ✔ Dezvoltarea unor relații cu clienții bazate pe încredere, promptitudine și satisfacerea cerinţelor aplicabile și îmbunătățirea continuă a Sistemului de Management Integrat;

    ✔ Relatii de parteneriat reciproc avantajoase cu furnizorii companiei;

    ✔ Profesionalismul si implicarea personalului, prin participarea la cursuri periodice si asigurarea unui mediu de lucru performant;

    ✔ Identificarea acelor elemente, ale activităților şi produselor realizate, care generează aspecte de mediu şi de a controla si minimiza impactul lor negativ asupra mediului;

    ✔ Indeplinirea obligatiilor sale de conformare, inclusiv cu cerinţele legale aplicabile domeniului de activitate si contextului organizatiei referitoare la mediu si la riscurile de accidente şi   îmbolnăvire profesională;

    ✔ Protecția mediului si prevenirea poluării mediului înconjurător;

    ✔ Utilizarea eficientă si eliminarea risipei de resurse naturale;

    ✔ Asigurarea securităţii şi sănătăţii la locurile de muncă prin identificarea pericolelor cu ajutorul personalului, reducerea la minim, sau izolarea riscurilor, pentru proprii angajati,     colaboratori şi vizitatori, în scopul prevenirii accidentelor şi bolilor profesionale.


Echipa de Management CEMACON se angajează să asigure înţelegerea, aplicarea şi asumarea politicii Sistemului de Mangement Integrat de către toți angajații companiei şi de către colaboratori.