Relații acționariat

Stimate partener,

Două dintre principiile care ne călăuzesc activitatea la CEMACON sunt corectitudinea și transparența în afaceri. Doar având practici de business corecte față de clienți, furnizori, parteneri, colegi, acționari și mediul de business, dublate de transparență decizională și organizațională, poți fi un partener puternic, un jucător economic important și un angajator de încredere.

În linie cu principiile noastre de afaceri, CEMACON face un pas mai departe și elaborează Regulamentul de Guvernanță Corporativă al companiei.

Regulamentul este un angajament al conducerii companiei, care garantează integritatea în afaceri, o filozofie comercială bazată pe câștig reciproc și colaborare pentru clienți și parteneri, acces la procesul de business și o corectă informare pentru acționari, precum și un cadru de lucru în care angajații să se simtă valorizați și răsplătiți pentru munca depusă.

Dezvoltarea și implementarea principiilor de guvernanță corporativă reprezintă o dovadă a evoluției companiei, în linie cu viziunea CEMACON de a fi un sinonim pentru construcții evoluate.

Vă mulțumesc că sunteți parte din parcursul CEMACON către succes și vă invit să descoperiți în continuare angajamentele pe care ni le luăm și asumăm public.

Liviu Stoleru,
Director General și Președinte al Consiliului de Administrație CEMACON