Relații acționariat

Stimate partener,

Lumea în care trăim e plină de posibilități. Dar pentru a le transforma în oportunități de business, de dezvoltare, ai nevoie de imaginație, curaj și de parteneri care poartă aceleași lentile prin care privesc viitorul. Facem parte împreună din comunitatea celor care își doresc producție românească eficientă, calitativă și profitabilă. Facem parte împreună din comunitatea celor care vor să valorifice resursele românești pentru beneficiul celor din această țară. De aceea, știm că putem avea încredere unii în ceilalți.

Regulamentul de Guvernanță Corporativă al CEMACON este un angajament al conducerii companiei care garantează integritatea în afaceri, o filozofie comercială bazată pe câștig reciproc și colaborare pentru clienți și parteneri, acces la procesul de business și o corectă informare pentru acționari, precum și un cadru de lucru în care angajații să se simtă valorizați și răsplătiți pentru munca depusă.

Dezvoltarea și implementarea principiilor de guvernanță corporativă reprezintă o dovadă a evoluției companiei, în linie cu viziunea CEMACON de a fi un sinonim pentru construcții evoluate.

Vă asigur că vom continua împreună să generăm inovație pe piața construcțiilor din România. Angajamentele pe care ni le luăm și asumăm public sunt o dovadă în acest sens. Vă mulțumesc pentru încredere!


Daniel Șologon,
Director General și Președinte al Consiliului de Administrație CEMACON