Comunitatea Cemacon

Credem cu tărie că locul unde ne petrecem 8 ore pe zi trebuie să fie un mediu de lucru foarte plăcut

Oamenii sunt cei care fac diferența.

Suntem o companie românească care își construiește cu ambiție drumul, bazându-se pe oamenii dedicați care o compun. Suntem o comunitate din care poți face și tu parte dacă te regăsești în viziunea noastră.

Care este viziunea noastră?

Cemacon

Construim.
În orice facem.

Construim vise, planuri, prietenii, familii, cariere. Și ne construim pe noi Înșine.

Experiența ne-a învățat că mai important decât destinația, este drumul până acolo, dar și cine este alături de tine. La Cemacon vei găsi un loc în care oamenii evoluează în permanență, în care oamenii care se regăsesc în comunitatea noastră își lasă amprenta și cresc împreună cu ea, dar și un mediu în care se leagă prietenii frumoase.

Cemacon

Suntem deschisi.
Cu ceilalți și cu situațiile.

Este în ADN-ul nostru să căutăm în permanență idei noi, proiecte noi, moduri noi de a face lucrurile. La Cemacon avem o paletă largă de oportunități în departamente și locații diferite. Căutăm colegi care să completeze cu experiența sau cu energia lor proiectele noastre de dezvoltare și în același timp să iși împlinească aspirațiile profesionale.

Cemacon

Apreciem energia.
Și mai ales pasiunea.

Orice construcție are nevoie de energia și de pasiunea celor care o înalță, de la o idee transpusă pe o planșă, la ceva ce servește viselor și aspirațiilor oamenilor.

Cemacon

Ne simțim bine împreună.

Credem că ceea ce ce facem este serios, dar asta nu înseamna că trebuie să fim mereu formali sau preocupați. Există viață la locul de muncă și viață în afara muncii, iar noi ne dorim să rămânem aceiași oameni indiferent că suntem acasă sau la serviciu.

Spațiul nostru, un mediu de lucru plăcut și productiv

Credem cu tărie că locul unde ne petrecem 8 ore pe zi trebuie să fie un mediu de lucru foarte plăcut.

De aceea oferim colegilor noștri un spațiu de lucru modern și versatil ce încurajează creativitatea, colaborarea și comunicarea eficientă. Fie că vorbim de colegii care lucrează la birou, sau cei din producție, am fost atenți să creem spații de lucru ample, confortabile și practice.

CEMACON
CEMACON
CEMACON
CEMACON
CEMACON
CEMACON
CEMACON

Vocea insider-ului

Cemacon
Cemacon
Cemacon
Cemacon
Cemacon
Cemacon
Cemacon

Performanța se construiește prin dezvoltare continuă

Programe de dezvoltare

Cemacon

Generatorul de performanță

in curs desfasurare

Este un program de dezvoltare, adresat nivelului de execuție, derulat prin Programul Operațional Capital Uman. Dacă primul proiect implementat de Cemacon a adresat dezvoltarea nivelului managerial al companiei, „Generator” se adresează nivelului de execuție.
Proiectul se derulează în perioada noiembrie 2019 - august 2021 și se adresează unui grup țintă format din 170 de angajați.

Cemacon

PISC - Performanță. Inovație. Strategie. Competență

finalizat

Este este cel mai complex program de dezvoltare profesională, adresat nivelului managerial, din cadrul Cemacon, vizând un salt calitativ al performanței manageriale a întregii echipe.
Grupul țintă a fost format din 50 de persoane, iar proiectul s-a derulat pe parcursul unui an de zile (septembrie 2018 – septembrie 2019). Modulele programului au fost implementate în parteneriat cu actori relevanți din piața de consultanță, ASCENDIS, BEST SMART CONSULTING, THR TRAINING HUB.

Cemacon

Intership “Student@ Cemacon - realizat în parteneriat cu RATIO, Asociația Studenților Contabili

finalizat

În ianuarie 2020 a fost lansat programul Student@CEMACON, prin care am oferit tinerilor studenți șansa de a avea un prim contact valoros cu lumea de business și chiar să se alăture echipei noastre.

Cunoaște-ne
în imagini
Cemacon
Cemacon
Cemacon
Cemacon
Cemacon
Cemacon
Cemacon Cemacon
Cemacon Cemacon