CEMACON s-a intors acasă cu premiul Ruban d’Honneur la categoria Chairman’s Selection

25.05.2017

Gala de premiere de la Dubrovnik a adus împreună 132 de companii din 34 de țări, care au obținut rezultate remarcabile în anul 2016. Numărul total al companiilor care au intrat în această competiție a fost de 32.000, însumând afaceri totale de 1.200 miliarde euro.

Traseul CEMACON în cadrul acestei competiții a însemnat parcurgerea mai multor paşi, demarați în urmă cu aproximativ 1 an. În prima etapă, CEMACON a fost desemnată National Public Champion, criteriile de evaluare fiind inovația, etica şi succesul în afaceri, cu scopul de a promova excelența şi bunele practici în rândul comunității de business.

*„Premiul e o recunoaştere importantă a rezultatelor noastre din ultimii ani. Este o onoare ca am reuşit să obținem un loc fruntaş printre companii mari şi relevante în mediul de business european şi am demonstrat că se poate. Se poate ca o companie românească aflată în mare dificultate să ajungă între liderii pieței; se poate ca o echipă de management românesc, prin ambiție şi profesionalism, să creeze un model de succes care să fie apreciat de comunitatea de business din Europa.

Este un premiu dedicat întregii echipe, clienților şi partenerilor noştri, care au avut încredere în proiectul CEMACON şi alături de care am crescut şi am ajuns ceea ce suntem azi.”* a declarat Liviu Stoleru, Director General și Președinte al Consiliului de Administrație CEMACON.

Felicitari CEMACON pentru inca o recunoastere la nivel international!