CEMACON & Sports Festival - o echipă care susține sportul, performanța, dar și distracția

05.06.2018

La CEMACON, la fel ca in sport, drumul spre succes se cladeste cu multe ore de antrenament, curaj si perseverenta, motiv pentru care anul acesta suntem mandri sustinatori ai un eveniment dedicat in totalitate sportului, performantei, ambasador al unui stil de viata sanatos si activ.

In perioada 14 - 17 iunie 2018 ne vedem cu totii la Sports Festival in Cluj-Napoca pentru 4 zile de sport, cultura si distractie, unde vom avea ocazia de a participa la doua meciuri demonstrative unice.

Vineri, 15 iunie ii vom intalni pe unii dintre cei mai de renume jucatori ai tenisului, in amicalul dintre echipa Romaniei formata din Andrei Pavel, Florin Mergea, Adrian Ungur si echipa internationala formata din fratii Brayan si Goran Ivanišević, urmand sambata in 16 iunie sa facem parte din galeria unui meci legendar intre Generatia de Aur a Romaniei si Legendele Barcelonei. Antrenati inca o data de Victor Pițurcă, Bogdan Stelea, Florin Prunea, Dan Petrescu, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Cristi Chivu si restul colegilor echipei vor juca un amical memorabil cu legendele Barcelonei.

Pe parcursul festivalului, vom avea posibilitatea sa invatam regulile unor jocuri precum atletism, baschet, volei, sah sau escalada si chiar sa stam de vorba cu cei mai performanti jucatori prezenti la festival. Cu siguranta vom invata multe. Bineinteles, vom avea timp si de relaxare, plimbare, jocuri amuzante si competitii cu premii.