Certificarea ”Best Managed Companies 2023”

10.01.2024

Cemacon a primit din partea Deloitte certificarea pentru excelență în management, ”Best Managed Companies 2023”. 

”Acest premiu vine ca o reconfirmare a faptului că am făcut pași importanți în structurarea proceselor de business, că explorăm cu succes oportunități valoroase în ceea ce privește finanțările de pe piață, că suntem atenți la aspecte ce țin de sustenabilitate, că ne-am maturizat ca antreprenori și suntem tot mai bine ancorați în piață, că suntem echilibrați și armonizați ca echipă, cu o cultură organizațională modernă, axată deopotrivă pe performanța individuală și cea de echipă.

Obținerea certificării a reprezentat în sine un proces interesant, pe parcursul căruia am fost ghidați în a ne evalua aspectele cheie privind organizarea pe cei patru vectori ai programului: strategie, resurse și inovație, cultură organizațională și motivarea salariaților, guvernanță și aspecte financiare, raportate la bunele practici și conform unei metodologii dezvoltate de Deloitte pe o perioadă de 30 de ani la nivel internațional.

Le mulțumesc colegilor pentru dedicarea de până acum, este un premiu al întregii echipe. Vă asigurăm că vom menține CEMACON la aceleași standarde de excelență și în 2024!” – Daniel Șologon, CEO CEMACON

Vezi video acceptare premiu la Gala Best Managed Companie 2023

*Certificarea se acordă în baza unei metodologii internaţionale, de către un juriu independent, care evaluează patru piloni: strategie, cultură, inovaţie-resurse şi guvernanţă. Best Managed Companies este unul dintre cele mai longevive programe internaționale ale Deloitte, derulat anual, începând cu 1993, în peste 45 de state de pe toate continentele, care analizează, cu ajutorul unei metodologii proprii, prin raportare la bunele practici internaționale, modul în care este organizat și condus businessul. Prima ediție în Romania a avut loc în 2022. Inițiativa Best Managed Companies este derulată sub umbrela Deloitte Private, programul Deloitte care se adresează companiilor private de toate dimensiunile, inclusiv antreprenorilor locali, IMM-urilor, start-up-urilor și afacerilor de familie. Programul a atras la această ediție peste o sută de companii locale, dintre care 40 au ajuns în etapa principală, iar 21, printre care și CEMACON, au primit certificarea.