Evenimentul anual marca CEMACON

02.11.2018

A 6-a editie a evenimentului anual CEMACON a fost cel mai potrivit prilej pentru a ne intalni cu invitatii nostri, distribuitori, arhitecti, constructori si dezvoltatori din intreaga tara.

In prima parte a zilei am discutat despre performantele atinse impreuna in ultimele 18 luni, iar Cristian Hostiuc, director editorial Ziarul Financiar, ne-a prezentat informatii utile despre starea economiei si a business-ului din Romania in 2018.

La evenimentul de gala, 600 de invitati au urmarit un talk show live sustinut de jurnalistii Liviu Mihaiu, Cristian Hostiuc si Directorul General CEMACON, Liviu Stoleru.

O surpriza pregatita pentru invitati a fost dezvaluirea premiilor din cadrul celui mai mare program de incentivare al distribuitorilor din industria de profil din Romania. Zile de vis in stil american in orasul ce nu doarme niciodata, New York, participarea la Campionatul Mondial de Raliu din Portugalia, alaturi de Bogdan Marisca, experienta unui concert live sustinut de Sir Elton John in Viena si descoperirea unui oras fabulous precum Valencia sunt premiile pregatite pentru partenerii cu cele mai bune rezultate.

Seara a fost incheiata cu un show pe cinste sustinut de band-ul Damian & Brothers.

Sa ne revedem cu acelasi entuziasm si in 2019!